Genieten in Friesland én Noord-Nederland

Friesland is misschien wel de mooiste provincie van Nederland en zeker het fraaiste en weelderigste watersportgebied van ons land. In de gemeente met de veelzeggende naam De Friese Meren ligt Waterpark Follega pal naast het Tjeukemeer, met een oppervlakte van 22 vierkante kilometer meteen het grootste binnenmeer van Friesland!

Meer weten of meteen inschrijven voor een watervilla?


Duijvestijn projectontwikkeling

Tramdyk 1 Follega
8535 WJ Follega

m.duijvestijn@planet.nl

0514 – 593 217

06 – 53 41 86 66

Voor uw dagelijkse boodschappen en ouderwetse gezelligheid hoeft u nooit ver weg: het wonderschone Lemmer ligt slechts op vijf kilometer van Waterpark Follega. U kunt hier heerlijk verblijven, winkelen en recreëren. ‘s Zomers is het altijd gezellig op de talrijke terrassen van deze toeristische trekpleister aan het IJsselmeer. Voor de afwisseling kunt u uiteraard ook een terrasje pikken, winkelen en wandelen in Heerenveen, Sneek (met de niet te missen waterpoort) of Leeuwarden.

Op de foto: het pareltje Echtenerbrug ligt vlakbij Follega. Hierdoor loopt het toeristisch vaarwater de Pier Christiaansloot. Druk bevaren omdat het de verbinding vormt tussen het zuiden de Kop van Overijssel (Weerribben) en de Friese meren. Een heerlijke (culinaire) trekpleister met ligplaatsen aan het water. Eén van de vele pareltjes in omgeving van uw recreatie-ark. Follega is echt een ideaal vertrekpunt voor grandioze fietstochten langs talloze mooie plekjes in de buurt.

Er valt zomer en winter in Friesland altijd veel te beleven.

Kijk maar eens op deze website en laat u verrassen door het aanlokkelijke aanbod in deze bruisende provincie: www.beleeffriesland.nl