Watervilla’s

Alles wat u moet weten over de watervilla’s in Waterpark Follega

In Waterpark Follega komen 16 NGM* watervilla’s met eigen grond/water, terras en steiger voor (zeil)boot en vrijstaande berging.

Het Tjeukemeer ligt naast de deur

Het waterpark ligt aan de 100 meter brede Follegasloot tussen het Prinses Margrietkanaal en het Tjeukemeer, één van de grootste meren van Friesland en daarmee een oase voor de watersportliefhebber. Het park in Follega ligt slechts op vijf kilometer van het genoeglijke Lemmer, waar u heerlijk kunt verblijven, winkelen, recreëren en uiteraard genieten op het fraaie strand. Het gastvrije Lemsterdok, in de van oorsprong Zuiderzeestad Lemmer, is zelfs over het water en met de auto bereikbaar.

* NGM  New Generation Material. Wanden, daken en vloeren gefabriceerd van hoogwaardige composiet materialen met een geïntegreerd stijfheidsprofiel. De woningen die worden gebouwd uit deze panelen onderscheiden zich door een combinatie van zeer hoge isolatie waarden, uitstekende brandveiligheid, optimale ruimtelijke indelingsmogelijkheden door de zelfdragende constructie en een bijzonder intern leefklimaat.

Meer weten of meteen inschrijven voor een watervilla?


Duijvestijn projectontwikkeling

Tramdyk 1 Follega
8535 WJ Follega

m.duijvestijn@planet.nl

0514 – 593 217

06 – 53 41 86 66

Artist impression


This post is also available in: Duits